+45 53 50 20 20 [email protected]

Behold jeres Partner of Record

Office 365 er den meste foretrukne abonnementstjeneste i langt de fleste organisationer. Det er én af hovedårsagerne til, at vi er certificeret distributør af Microsoft CSP. Det giver dig som partner en helt klar fordel: Alt hvad I sælger, bliver anerkendt og registreret hos Microsoft. I har mulighed for at bruge Cloud Factory som distributør, så I beholder jeres Partner of Record.

Partnerfordele med Office 365

Customer lifetime value

Med et brugervenligt, effektivt og nemt tilgængeligt produkt som Office 365 gør du ikke alene hverdagen nemmere for dine kunder, men styrker også dine kunders lifetime value.

Fuld kundestyring

Med Office 365 får du mulighed for at styre den fulde livscyklus af dine Office 365-kunder. Det inkluderer blandt andet mersalg, service, support, klargøring m.m.

Optimeret kundeservice

Office 365 er udstyret med nyttige automatiseringsfunktioner. Du kan for eksempel automatisere regninger og klargøringer, så dine kunder altid får ydelserne til tiden.
Kundefordele med Office 365
  • Onlineversioner af Office (Word, Excel, PowerPoint m.m.)
  • Adgang til e-mails, kalender og filer overalt
  • Skaber større produktivitet, uanset hvor du arbejder fra
  • Altid opdateret med de seneste versioner af Word, PowerPoint, Excel m.m.)
  • Adgang til dine dokumenter. Arbejd hvor som helst, når som helst, på enhver enhed
  • Datasikkerhed i verdensklasse

Office uanset hvor du er

Med Office 365 er de værktøjer, du kender, f.eks. Word, Excel, PowerPoint og Outlook, til rådighed hvor og når, din kunde har brug for dem.

Skru op... og ned

Hos Cloud Factory ved vi at fleksibilitet er en nødvendighed for at være skalérbar og imødekomme dine kunders behov. Derfor betaler du kun for det du bruger.

Det foretrukne

Vi ved det. Og du ved det. Kunderne er vilde med Office 365. Cloud Factory er Microsoft CSP-partner, som sikrer dig din Partner of Record.

Skal vi være partnere?

Ring til os på +45 53 50 20 20 eller send en besked